Matkaan -mobiilisovellus


Koiviston Auton ilmaisesta Matkaan-sovelluksesta löydät mieleisesi bussireitit, halki Suomen!

SuperApp toteutti maan johtavalle bussiyhtiölle mobiilisovelluksen reittihakuun ja lippujen ostoon. Sovelluksen avulla asiakas voi kätevästi hakea reittitietoja, katsoa missä bussit tällä hetkellä liikkuvat sekä ostaa liput matkalle ennen kuin astuu bussiin.

Tutustu sovellukseen alla, lataa se puhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta ja lähde Koiviston Auton matkaan! Koiviston Auto tarjoaa ensimmäisen ostetun kausi- tai sarjalipun puoleen hintaan!

Lataa sovellus


Koiviston Auto Oyj

Koiviston Auto –konserni on Suomen suurin linja-autoyritys, joka liikennöi Helsingistä aina Ivaloon ja Kilpisjärvelle asti. He huolehtivat myös useiden kaupunkiseutujen paikallisliikenteestä. Konserniin kuuluvat liikenneyhtiöt näet alta.

Konserniin kuuluvat:  Helsingin Bussiliikenne Oy, Jyväskylän Liikenne Oy, Koiviston Auto Oy, Koskilinjat Oy, Kuopion Liikenne Oy, Porvoon Liikenne Oy, Satakunnan Liikenne Oy, Kabus Oy

Miten sovellus toteutettiin

SuperApp ideoi ja brainstormasi sovelluksen Koiviston Auton kanssa tehden ensin käyttöliittymäprototyypin, johon rajattiin vain tärkeimmät ominaisuudet. Kun näkemys käyttöliittymästä ja tarvittavista ominaisuuksista oli selkeä, toteutimme yhteistyössä mainostoimisto MBE:n kanssa lopullisen vision sovelluksen ulkoasusta. Vihreän valon saatuaan SuperApp toteutti ja testasi sovelluksen sekä julkaisi sen maailmanlaajuisesti Applen App Storessa sekä Android-käyttäjille Google Play -sovelluskaupassa.

Kehitystyöhön käytettiin Ionic-teknologiaa, jonka avulla sovellus voidaan toteuttaa kerralla sekä iOS- että Android-laitteille. Sovelluksessa oleva tieto on reaaliaikaisesti hallittavissa www-selaimella. Hallinnan kautta asiakas voi itse lisätä uusia lippuja, tarjouksia ja ilmoituksia. Maksutapahtumat integroitiin Verifonen-maksuvaihtoehtoihin, joiden avulla liput voidaan ostaa monilla eri maksutavoilla.

Katso myös: