Mobiili

Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja pelit

Meiltä löytyy osaaminen kaikkeen mobiilimaailman tarpeeseen. Käyttämämme nykyaikaiset teknologiat mahdollistavat sovelluksen toteuttamisen hybridisti kerralla usealle eri alustalle kuten iOS- ja Android-puhelimille. Se takaa erittäin ketterän ja kustannustehokkaan toteutuksen. Henkilökunnallamme on myös kokemusta pelituotannosta ja olemmekin toteuttaneet useamman mobiilipelin älypuhelimille ja tableteille. Meiltä saat apua sovelluskehitykseen aivan alkuideoinneista lopulliseen julkaisuun.

Ketterät kehitystavat

SuperApp kehittää mobiilisovellukset Googlen, Facebookin ja muiden isojen firmojen hyväksi havaitsemilla tavoilla. Kehitysprosessimme pohjautuu MVP-malliin (minimum viable product), joka tarkoittaa pelkistettyä idean testaamista ensin hyvin yksinkertaisilla aihioilla, hioen sitä pikkuhiljaa timantiksi, prosessin mukana tuomilla palautteilla ja kehitysehdoituksilla. Meille sovelluksesi menestyminen on tärkeää!

WWW-Hallinta

Monesti viimeisimmän tiedon tarjoaminen sovelluksissa on äärimmäisen tärkeää käyttäjien kiinnostuksen säilyttämiseksi.

Teemme kaikki sovellukset etäpäivitettäviksi www-hallinnan kautta. Meidän mummonkin kestävällä www-hallinnalla päivität helposti sovelluksesi sisällön vaikka Mojito-drinkin äärestä Las Palmasista. Tekemistämme sovelluksista ei siis tarvitse erikseen lähettää uutta versioita sovelluskauppoihin, jos sisältöön halutaan tehdä muutoksia vaan muutokset voidaan toteuttaa netin kautta samantien.


WEB

Web-sovellukset

Nykyaikana yhä useammin yritysten välisen kilpailun ratkaisee parhaimmat järjestelmät ja työkalut. Olemme toteuttaneet useita erilaisia ratkaisuja monimutkaisista web-palveluista aina ERP- ja CRM -järjestelmiin. Tämän lisäksi monenlaisten järjestelmäintegraatioiden teko on meille tuttua. Myös SuperAppin oma tuotanto pyörii itse rakennetun toiminnanohjausjärjestelmän, automatisaation ja tehokkuutta parantavien työkalujen päällä. Toteutamme näitä erilaisia järjestelmiä ja työkaluja nykyaikaisesti web-sovelluksina, jolloin niitä voidaan helposti käyttää mistä vaan.

Web-sivut

Web-sivujen teko on meille arkipäivää. Web-kehityksemme pohjautuu WordPress-julkaisujärjestelmään, jolla loihdimme tyylikkäät ja mahdollisimman helposti ylläpidettävät verkkosivut. SuperApp toimii web-sivu -yhteistyössä sekä teknisenä osapuolena että koko sivuston toteuttajana aina graafisesta ilmeestä toimivaan kokonaisuuteen. Toimimme monen suomalaisen mainostoimiston yhteistyökumppanina, tehden teknisiä WordPress-ratkaisuja heidän luomistaan visuaaleista.

Nettikaupat ja maksutavat

Nettimaksaminen on meille tuttua. Olemme käyttäneet toteutuksissamme monia eri maksuvaihtoehtoja, kuten verkkopankkimaksuja & korttimaksuja sekä tekstivietimaksuja. Myös kuukausittain uusiutuvat korttimaksut & sms-maksut ovat meille tuttuja. Maksupalveluissa toimimme yhteistyössä Verifonen sekä Paytrailin kanssa, tekstiviestipalvelut toteutamme käyttäen Labyrintti Oy:n tarjoamia tekstiviestilähetyksiä. Verkkokaupoissa käytämme MyCashFlow & WooCommerce verkkokauppa-alustoja.


Labs

Työskentelemme päivittäin mm. IOT, VR, AR, Konenäkö, AI -tyyppisten projektien parissa. Labsissa mennään jatkuvasti sinne missä kukaan ei ole vielä käynyt, testaten uusia teknologioita ja ideoita.  Monet Labsin ratkaisuista päätyvät yritysten erinäisiin tarpeisiin, kuten omien prosessien parantamiseen & messuille. SuperApp käyttää myös itse Labsia omiin tulevaisuuden teknologiavalintoihinsa.